Hoppa till innehåll

Kommande tävlingar

Vi arrangerar under läsåret turneringar och tävlingsserier i många olika grenar. Man kan delta i tävlingarna även fastän man inte är medlem av CampusSport. Det räcker med att man är studerande eller personal vid en Åbo-högskola. Vem som helst kan samla ihop ett lag t.ex. från den egna kamratskapskretsen eller studerandeorganisationen och komma med och tävla. Våra tävlingar är en del av CampusSport Cupen, som är en tävlingsserie bestående av flera olika grenar, som sträcker sig över hela perioden. Lagen, som deltar i Cupen samlar poäng enligt placeringen i de olika turneringarna. Man måste inte delta i Cupen, man kan bra delta också i en enskild turnering.

Ladda ner tävlingstidtabellen för hela läsåret 2022–2023 här. De enskilda tävlingarnas uppgifter och deltagaravgifter hittar du på Grenar-sidan. Du kan anmäla dig till önskad tävling på sidan Anmälan.

Unihoc 3 vs 3
Tidpunkt: Vardagar kl. 10-18 f.o.m. den 6.3.2023. Turneringens uppskattade längd är 3-4 veckor.
Plats: Educarium (Assistentgatan 5)
Övrig information: Matchtiden 2 x 15 min, inte effektiv. Tre spelare på planen, ingen målvakt. Spelas tävlings- och motionsserie. Förutom tävlings- och motionsserien spelas personal- och damserie. I tävlings- och motionsserien kan även damer och personalens representanter delta men varje tävlare kan delta i endast en serie. CampusSport Cup lagsport.
Deltagaravgift: 66€/lag
Sista anmälningsdag: 26.2.2023

Schack
Tidpunkt: 9.3.2023 kl. 18-21.45
Plats: I universitetets utrymmen
Övrig information: Speltid 15 + 15 min. En match räcker högst 30 min.
Deltagaravgift: 8€/deltagare
Sista anmälningsdag: 2.3.2023

CS 17.2.2023