Hyppää sisältöön

Vastauksia syksyn palautteisiin

Toteutimme loppuvuodesta 2021 palautekyselyn, johon tuli yhteensä noin 200 vastausta. Kiitos kaikille vastanneille! CampusSportin palveluiden yleisarvosanan keskiarvoksi muodostui 4,21 (asteikolla 1-5). Olemme jo tehneet joitain toimenpiteitä annetun palautteen perusteella. Olemme mm. siirtäneet tukin Roddikselta Aurumille, huomauttaneet siivousfirmoja siivouksen laadusta sekä ottaneet kokeiluluontoisesti käyttöön tuntisijaisista ilmoittamisen nettisivujemme uutisosiossa.

Lisäksi aiempien palautekyselyiden tapaan olemme vastanneet osaan avoimiin kysymyksiin tulleista palautteista. Vastaukset löytyvät alta. Koska monet palautteet toistuvat vuosittain emmekä ole välttämättä vastanneet niihin uudestaan, kannattaa tutustua myös nettisivujemme FAQ-osioon. Otamme mielellämme vastaan palautetta palveluista myös kauden aikana. Voit antaa meille palautetta esimerkiksi sähköpostitse info@www.campussport.fi tai liikuntapaikkojen palautelaatikoiden kautta.

Seuraavan kauden aikataulujen julkaisemista saa aina odottaa ihan hirveän kauan, haluaisin suunnitella muitakin aikatauluja jo ens vuodelle, mut ei voi ku ei tiiä millon on semmosia tunteja mitä ei haluu missata.
Nettisivujemme tekniset ominaisuudet eivät mahdollista kahden kauden aikataulujen näyttämistä samanaikaisesti. Näin ollen kevätlukukauden aikataulu voidaan julkaista vasta kun syyslukukausi on päättynyt.

Ajattelin syksyllä varata itselleni hierontaan ajan, mutta aikoja ei ollut saatavilla ollenkaan. Mielestäni Campussport ei voi mainostaa tarjoavansa myös hierontaa osana jäsenyyden etuja, jos aikoja ei oikeasti ole saatavilla. Tämä olisi kyllä kiva lisä valikoimaan, mutta sitä ei vaikuttanut todellisuudessa olevan?
Valitettavasti syyslukukaudella hieronta-aikoja oli tarjolla hyvin niukasti, koska syksyn ajan meillä työskenteli vain yksi hieroja. Pyrimme rekrytoimaan uusia hierojia jo syyskaudelle, mutta kaksi uutta hierojaa pystyivät aloittamaan vasta tämän vuoden puolella. Nyt aikoja on taas saatavilla huomattavasti enemmän ja tälläkin hetkellä ajanvarausjärjestelmästä löytyy vapaita aikoja.

Koronan vuoksi pidän ajanvarausjärjestelmästä, ja on kiva reenata, kun salit eivät ole piukassa. Itse viihdyn salilla usein kuitenkin kauemmin kuin 1,5h, joten onko mahdollista varata vaikka kaksi vuoroa tai esim puolentunnin lisäajan?
Puolen tunnin lisäajan varaaminen ei ole mahdollista, mutta kahden peräkkäisen kuntosalivuoron varaaminen on sallittua. Koska kuntosalivuoroille on kuitenkin paljon kysyntää, toivomme, että varatut ajat hyödynnettäisiin mahdollisimman täysimääräisesti. Huomioi myös, että kaikki varatut kuntosalivuorot pitää vahvistaa erikseen kosketusnäytöllä.

CampusSportilla olisi potentiaalia, mutta tilat ja palvelut eivät tällä hetkellä palvele tehokasta treeniä. Osa saleista on aivan liian ruuhkautuneita ja toiset hyvin pieniä. ASA ei edes ole käytössä helpottamaan ruuhkaisuutta, mikä herättää kysymyksiä.
CampusSport on muuttanut pysyvästi pois ASA-talosta viime kesänä, kun Aurumin kuntosali tuli CampusSportin käyttöön. Olemme tiedottaneet tästä viestintäkanavissamme. Kevään aikana avautuva Tyyssijan kuntosali tuo lisäneliöitä kuntosalitreenaajien käyttöön.

Kun CS julkaisi Instagramissa, että varaukset poistuvat pienemmiltä kuntosaleilta (30.8.), monet kommentoivat, että se ei ehkä ole paras idea. Silti mikään ei muuttunut, mikä oli ikävää.
Kuntosalivaraukset tuntuvat jakavan käyttäjien mielipiteet. Osa on vahvasti niiden puolella ja osa niitä vastaan. Tämän takia tiedustelimme mielipidettä kuntosalivarauksiin jälleen syksyn palautekyselyssä. Saamme palautetta usean eri kanavan kautta ja suurin osa palautteesta tulee sähköpostitse, joten julkisten kommenttien (esim. Instagram) perusteella ei pysty päättelemään kokonaiskuvaa. Olemme kiitollisia kaikesta saamastamme palautteesta ja kehitysehdotuksista, joten toivomme, että jatkossakin niin risut kuin ruusut tulevat meille tietoon.

Jos voisitte peruttaa aikoja teidän asiakaspalvelustanne kun ei ole ehtinyt peruttaa ajoissa niin se auttaisi kaikkia. Tai sitten voisitte ainakin selvästi vaikka kirjoittaa tai sanoa että jos ei ehdi peruttaa ajansa kuntosalille niin ei voi tehdä asialle mitään vaikka soittaisi teidän asiakaspalvelulle ennen varatun ajan alkamista.
Varausten perumisessa on kahden tunnin takaraja, jotta jonopaikoilla olijat ehtivät reagoida vapautuviin paikkoihin. Varauksen peruminen ei valitettavasti ole mahdollista edes sähköpostitse tai puhelimitse sen jälkeen, kun perumisaikaraja on umpeutunut. Olemme lisänneet tämän täsmennyksen myös käyttösääntöihimme.

CS 21.2.2022