Käyttösäännöt

Maksamalla liikuntamaksun asiakas hyväksyy CampusSportin käyttöehdot ja -säännöt sekä antaa luvan henkilötietojensa käsittelyyn (tietosuojailmoitus)

•    Liikuntapalveluiden käyttäjän on noudatettava CampusSportin työntekijöiden antamia ohjeita.
•    CampusSport pidättää oikeudet tuntien ja tilojen poikkeusaikatauluihin sekä tuntiaikataulujen pysyviin ja/tai väliaikaisiin muutoksiin. Tuntiaikataulujen muutoksista pyritään tiedottamaan liikuntapalveluiden asiakkaita hyvissä ajoin.
•    Liikuntakäyttöoikeus on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Käyttäjä ei saa päästää liikuntatiloihin ketään muita henkilöitä.
•    Liikuntakäyttöoikeuden ja käyttöehtojen väärinkäytöstapauksissa asiakkaan liikuntakäyttöoikeus voidaan peruuttaa ja asiakkaalle voidaan asettaa määräaikainen kolmen kuukauden CampusSportin liikuntapalveluiden osto- ja käyttökielto.
•    Kiellon päätyttyä asiakas saa palveluiden käyttöoikeuden takaisin maksamalla palveluista hinnaston mukaisesti.
•    Liikunta- ja kurssimaksuja palautetaan vain sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan (kurssimaksujen osalta mikäli yli 50% kurssikerroista jää väliin, liikuntamaksujen osalta mikäli yli 50% maksetun kauden pituudesta jää väliin). CampusSportilla ei ole velvollisuutta palauttaa maksuja force majeure -tilanteissa. Jos kurssien minimiosallistujamäärä ei toteudu, kurssi voidaan peruuttaa ja tässä tapauksessa maksetut kurssimaksut palautetaan.
•    Liikuntapalvelujen käyttäjä rekisteröi osallistumisen liikuntavuorolle leimaamalla liikuntatagin liikuntapaikan itsepalvelupäätteellä. Liikuntapalveluiden käyttäjän tulee esittää myös henkilöllisyystodistus liikuntatilojen valvojan tai liikuntatunnin ohjaajan pyynnöstä.
•    Educariumin ja Aurumin kuntosaleille on käytössä ajanvaraukset. Treeniajan voi varata CampusSportin sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Varatulle kuntosalivuorolle voi mennä myös myöhemmin kuin vuoron virallisena alkamisaikana, jos et halua treenata koko varattua aikaa. Vuorolle ei voi mennä ennen sen virallista alkamisaikaa ja lisäksi on ehdottoman tärkeää, että kuntosalivuoroilta poistutaan varatun ajan päättymiseen mennessä. Educariumilla ja Aurumilla kuntosalin ajanvaraus pitää vahvistaa liikuntatilan kosketusnäytöllä. Pelkkä tagin näyttäminen lukijaan ei riitä, vaan varattu aika tulee valita ja vahvistaa kosketusnäytöllä.
•    Muilla kuntosaleilla (Formis, Roddis, Ruiskatu) ei ole käytössä ajanvarauksia. Mikäli käyttäjä saapuu paikalle ja maksimihenkilömäärä (8 hlöä) on täynnä, tulee hänen odottaa jonkun toisen henkilön poistumista ennen kuin voi itse mennä sisään kuntosalille. Näillä kuntosaleilla ei ole käytössä kosketusnäyttöjä, vaan ainoastaan ovilukijat. Jokaisen kuntosalikävijän tulee näyttää tagia lukijaan siitä huolimatta, vaikka menisit sisään samalla ovenavauksella toisen henkilön kanssa.
•    Jokaiselle CampusSportin viikkotunnille voi varata paikan 7 vuorokautta ennen tuntia CampusSportin sähköisessä järjestelmässä. Paikkavaraus tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin tai vuoron alkua. Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä (4) varausta ja viisi (5) jonopaikkaa. Kursseille ilmoittautuminen käynnistyy viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen vahvistetaan 3 arkipäivää ennen kurssin alkua.
•    Esteen sattuessa varaus tulee peruttaa sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua. Jonosta varsinaisen paikan saaneita koskee sama peruutusaikaraja. (Jos olet jo tehnyt muita suunnitelmia päivälle etkä enää pysty osallistumaan tunnille etkä voi seurata saatko mahdollisesti paikan, PERUUTA jonopaikkasi.)
•    Paikkavaraus tulee vahvistaa liikuntatilassa itsepalvelupäätteellä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos tuntivarausta ei vahvisteta, vapautuu paikka muille käyttäjille. Poikkeuksena Educariumin ja Aurumin kuntosalivuorot, joihin voi mennä myös myöhemmin kuin vuoron virallisena alkamisaikana
•    Kahdesta perumattomasta tai vahvistamattomasta varauksesta seuraa automaattinen kahden viikon varauskielto. Perumattomat varaukset nollataan syys- ja kevätkauden lopussa.
•    Kaikille viikkotunnille voi osallistua myös ilman etukäteisvarausta (pl. kurssit). Liikuntavuorojen paikoista 70% voi varata ennakkoon ja loput paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Jonopaikalle ilmoittautuessa jonosijoitus pätee vain ennakkoon varattavissa oleviin paikkoihin. Sulkapallovuoroilla kaikki kentät ovat varattavissa ennakkoon. Aamutunneille ei voi varata paikkaa ennakkoon.
•    Liikuntapaikalle on saavuttava viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen tunnille ei ole enää mahdollista tulla.
•    Tunneilla on käytettävä hikipyyhettä (myös jumppa-alustan päällä).
•    Tunnilta ei pitäisi poistua ennen sen loppumista.