Hyppää sisältöön

Lisää hieronta-aikoja tarjolla

Hyviä uutisia: saamme vihdoin lisää hieronta-aikoja tarjolle, kun CampusSportilla aloittaa tammi-helmikuussa kaksi uutta hierojaa. Uusina hierojina aloittavat Mikko Lähdesmäki ja Linda Ruohomaa.

Mikon terveiset: Hei! Olen Mikko Lähdesmäki, ja aloitan nyt CampusSportilla hierojana. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi keväällä 2019 Kuortaneen Urheiluopistosta ja olen toiminut siitä asti hierojana Turussa omalla toiminimelläni. Jo opiskeluaikana asiakkainani on ollut niin huippu-urheilijoita kuin tavallisia tallaajiakin, joten toivotan kaikki tervetulleiksi hierontaan!

Lindan terveiset: Moi! Oon Linda Ruohomaa. Valmistuin keväällä 2019 Turun Hierojakoulu Relaxista erikoisalanani urheiluhieronta, ja oon työskennellyt siitä lähtien hierojana Turun alueella. Pian voidaan törmäillä Sport Sirkassa, kun tulen vahvistamaan Campussportin hierojatiimiä helmikuussa

Myös Teemu Jääskeläinen jatkaa CampusSportin hierojana. Teemu tekee toistaiseksi hierontoja yhtenä päivänä kuukaudessa. Kaikki hieronnat toteutetaan Sport Sirkan neuvotteluhuoneessa osoitteessa Sirkkalankatu 13, Turku. Hieronta-ajat varataan CampusSportin sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta (valitse toimipisteeksi webshop ja tyypiksi hieronta). Varauksia voi tehdä kolme viikkoa eteenpäin.

Hierontahinnasto (vain CampusSportin jäsenille)
30 min: 20 €
45 min: 30 €
60 min: 40 €
90 min: 60 €

Hieronta maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla. Teemu Jääskeläisen hieronnat voi maksaa myös MobilePaylla. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen hierontaa. Käyttämättä jätetystä ajasta peritään täysi hinta.

Kaksi henkilöä punaisissa CampusSport-paidoissaKuvassa Linda Ruohomaa ja Mikko Lähdesmäki

CS 20.1.2022