Hoppa till innehåll

Mera massagetider erbjuds

Goda nyheter: vi har äntligen flera massagetider att erbjuda då två nya massörer börjar vid CampusSport under januari-februari. Som nya massörer börjar Mikko Lähdesmäki och Linda Ruohomaa.

Mikkos hälsningar: Hej! Jag är Mikko Lähdesmäki och jag börjar nu som massör vid CampusSport. Jag blev färdig till utbildad massör våren 2019 från Kuortaneen Urheiluopisto och har efter det verkat som massör i Åbo med mitt eget firmanamn. Jag önskar alla välkomna på massage!

Lindas hälsningar: Hej! Jag är Linda Ruohomaa. Jag blev färdig till massör våren 2019 från Turun Hierojakoulu Relax med specialområdet idrottsmassage och har efter det arbetat som massör i Åbo området. Snart kan vi träffas i Sport Sirkka då jag kommer och förstärka CampusSports massörsteam i februari.

Även Teemu Jääskeläinen fortsätter som massör vid CampusSport. Tillsvidare ger Teemu massage en dag i månaden. All massage utförs i Sport Sirkkas konferensrum vid adress Sirkkalagatan 13, Åbo. Lediga tider finns att boka på CampusSports elektroniska bokningssystem (välj till ställe webshop och till typ massage). Man kan boka för tre veckor framåt.

Pris (enbart för CampusSports medlemmar)
30 min: 20 €
45 min: 30 €
60 min: 40 €
90 min: 60 €

Massagen betalas på plats kontant eller med kort. Teemu Jääskeläinens massage kan betalas även med MobilePay. Eventuella inhiberingar bör göras minst 24 timmar innan den bokade tiden. För outnyttjad tid uppbärs fullt pris.

På bilden: Linda Ruohomaa och Mikko Lähdesmäki

CS 22.1.2022