Skidresa till Meri-Teijo

OBS! Ny tidpunkt för resan är 3.3.2020 p.g.a. snöbrist. Om du inte kan delta och vill avboka din resa, kontakta Petri Kuokkanen (petri.kuokkanen@utu.fi) så fort som möjligt.

Häng med på CampusSports skidresa till Meri-Teijo! Evenemanget är öppet för alla studerande och all personal inom Åbos högskolor, för att delta behöver man inte vara medlem av CampusSport.

Skidresan kostar 45 euro. Avgiften inbegriper transport tur och retur, hissbiljetten, hyran för redskapen samt skolning antingen för slalom eller snowboard. Deltagandet i skolningen samt hyrningen av redskapen är frivilligt, i samband med anmälan kan man välja de tjänster man önskar. Information om betalning skickas ut till deltagarna före resan.

Vi åker med busstransport mot Meri-Teijo tisdagen den 3.3. kl. 15.00. utanför Iskeri (Rektoråkersgatan 4, Åbo) och vi återvänder till samma plats kl. 21.00.

Man kommer med på resan genom att anmäla sig på adress https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3cVvAuRfaWEBSe2KeLDyxAlGQpS39oxRTZoFIbSU-FcB9CA/viewform?vc=0&c=0&w=1

 

CS uppdaterad 4.2.2020