Hyppää sisältöön

Syksyn 2022 liikunta-aikataulu julkaistu

Syksyn liikunta-aikataulu on nyt julkaistu! Pääset tutustumaan siihen Aikataulu-sivulla. Huomioi, että kunkin liikuntapaikan kalenteri näkyy omalla välilehdellään ja että Educariumin liikunta- ja voimistelusali ovat erillisissä kalentereissa. Educariumin voimistelusalissa järjestetään aiempaa enemmän ryhmäliikuntatunteja.

Liikunta-aikataulun mukaiset vuorot alkavat ma 5.9.2022. Kaksi ensimmäistä viikkoa (5.9.–18.9.) ovat ilmaisia kokeiluviikkoja, jolloin voit tulla tutustumaan tarjontaamme maksutta. Tarkemmat ohjeet ilmaisille kokeiluviikoille osallistumisesta julkaistaan myöhemmin.

Erillismaksullisten kurssien ajankohdat, hinnat ja muut tiedot löytyvät liikunta-aikataulun kurssit-välilehdeltä. Kursseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssituote CampusSportin verkkokaupassa, jonne kurssituotteet tulevat myyntiin ma 5.9. klo 14.

Liikuntamaksut tulevat myyntiin verkkokauppaamme aiemmin ilmoitetun tiedon mukaisesti ma 22.8. aamupäivän aikana. Liikuntamaksun hintaan sisältyy kuntosalien käyttö, ohjatut tunnit sekä palloiluvuorot.

CS 18.8.2022