Hyppää sisältöön

CampusSportin kesäkausi 2022

CampusSportin kevätkausi päättyy 30.4.2022, jonka jälkeen alkaa erillinen kesäkausi (1.5.-31.8.2022). Kesän liikuntamaksu opiskelijoille on 36 euroa ja henkilökunnalle 46 euroa. Myös 30 päivän käyttöoikeus (20/25 euroa) on saatavilla kesän ajan. Kesän liikuntamaksut ovat nyt ostettavissa nettisivujemme verkkokaupassa. Tarkemmat ohjeet liikuntamaksun lunastamisesta löytyvät Info-sivulta

Kuntosalit
Kuntosalit ovat auki koko kesän. Educariumin kuntosalilla ajanvaraukset ovat edelleen käytössä ja ajanvaraus tulee vahvistaa liikuntatilan kosketusnäytöllä. Educariumin kuntosalilla voi treenata samanaikaisesti korkeintaan 10 henkilöä. Muilla kuntosaleilla ei ole käytössä ajanvarauksia eikä henkilömäärärajoituksia.

Ohjattu liikunta ja palloilu
Kesäkaudella järjestetään ohjattuja tunteja ja palloiluvuoroja 2.5.–17.6. välisenä aikana. Kesän liikunta-aikataulu löytyy nettisivujemme liikunta-aikataulusta valitsemalla välilehdeksi/liikuntapaikaksi ”kesä 2022”. Liikuntavuoron paikan ja tuntikuvauksen saat näkyviin klikkaamalla vuoron nimeä. Sulkapallo- ja pickleball-vuoroja on tarjolla Educariumilla koko kesän ajan. Näet tarjolla olevat vuorot ajanvarausjärjestelmässä.

Asiakaspalvelu
Educariumilla keskiviikkoisin klo 15.00-17.00 (voimassa 20.6.-31.8.2022). Mikäli asiasi ei vaadi käyntiä asiakaspalvelupisteellä, saat meihin parhaiten yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@www.campussport.fi.

Ohjeita kesäkaudelle:

– Liikuntatilojen maskisuositus on poistunut. Huomioithan edelleen muut käyttäjät ja noudatat hygieniakäytäntöjä. Liikuntatiloihin saa tulla vain täysin terveenä.

– Liikunta-aikataulun mahdollisista muutoksista tiedotetaan nettisivujemme uutisosion viikkokohtaisessa uutisessa (esim. Tuntimuutokset vko 18).

– Liikuntavuorojen paikoista 70 % voi varata ennakkoon ja loput paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Sulkapallo- ja padel-vuoroilla kaikki kentät / paikat ovat varattavissa ennakkoon. Viikkotunnille voi varata paikan 7 vuorokautta ennen tuntia CampusSportin sähköisessä järjestelmässä. Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä (4) varausta ja viisi (5) jonopaikkaa.

– Paikkavaraus tunneille ja vuoroille tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen vuoron alkua. Esteen sattuessa varaus tulee peruttaa sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 2 tuntia ennen tunnin tai vuoron alkua. Varausta ei ole tämän jälkeen mahdollista peruttaa edes sähköpostitse tai puhelimitse. Paikkavaraus tulee vahvistaa liikuntatilassa itsepalvelupäätteellä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Pelkkä tagin näyttäminen lukijaan ei riitä, vaan varattu aika tulee valita ja vahvistaa kosketusnäytöllä.

– Liikuntatiloihin tulee saapua viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkamista, jotta ehdit siirtyä liikuntasaliin ja hakea tarvittavat välineet ajoissa. Liikuntasalin ovi suljetaan tunnin alkaessa eikä sen jälkeen pääse enää sisään.

– Mikäli tulet paikalle ensimmäistä kertaa, käy katsomassa nettisivuiltamme ohjeet tiloihin kulkemisesta sekä kuvat sisäänkäynneistä: https://www.campussport.fi/fi/tilat-2/tilat/

– Jokaisella liikuntapalvelujen käyttäjällä tulee olla tagi, sillä se toimii sähköisenä avaimena ja tunnistautumisvälineenä. Tagi aktivoidaan käyttöön CampusSportin asiakaspalvelupisteellä. Jos tulet aktivoimaan tagin samalla kun osallistut tunnille, suosittelemme tulemaan paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen tunnin alkamista.

– Educariumilla on tarjolla sulkapallo- ja pickleball-vuoroja koko kesäkauden ajan. Yhdellä kentällä voi pelata 2-4 pelaajaa ja kenttävaraus tulee tehdä etukäteen. Kaikkien pelaajien nimet (etu- ja sukunimi) tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä ja kaikilla pelaajilla pitää olla liikuntamaksu maksettuna. Ainoastaan varauksen tehnyt henkilö vahvistaa varauksen kosketusnäytöllä ennen vuoron alkua, muut pelaajat eivät tee vahvistusta. Liikuntatilassa on saatavilla sulkia ja mailoja. Pelaajat vastaavat itse verkon asentamisesta vuoron alussa ja purkamisesta vuoron lopussa. Turvallisuussyistä vuoroilla on käytössä vain kolme neljästä sulkapallokentästä. Näin kenttien välille jää enemmän tilaa ja pickleball-pallot eivät vieri muilla kentillä pelaavien jalkoihin. Liikuntasalin puolella olevasta kolmesta kentästä keskimmäinen ei ole käytössä. Voimistelusalin puolella pelatessa pelaajien täytyy laskea voimistelusalin ja liikuntasalin välinen verho alas. Pickleballia tulee pelata mahdollisuuksien mukaan voimistelusalin puolella.

CS 13.4.2022