Hoppa till innehåll

Höstens 2022 motionsschema publicerats

Höstens motionsschema har publicerats! Du kan bekanta dig med tidtabellen på sidan Veckoschema. Observera att kalendern för varje motionsplats syns på sitt eget mellanblad och att Educariums motions- och gymnastiksal är i skilda kalendrar. I Educariums gymnastiksal arrangeras mera gruppmotionstimmar än tidigare.

Verksamheten enligt motionsschemat kör igång må 5.9.2022. De två första veckorna (5.9–18.9) är gratis ”pröva på” veckor, då du kan bekanta dig med utbudet. Närmare direktiv om deltagandet i gratis pröva på veckorna publiceras senare.

Tidpunkterna, priserna och övriga uppgifter för kurserna med separata avgifter hittas på mellanbladet kurser i motionsschemat. Man anmäler sig till kurser med separat avgift genom att betala kursprodukten i CampusSports nätbutik. Kurserna kommer till försäljning må 5.9 kl. 14.

Läsårets och höstens motionsavgifter kommer till försäljning i vår nätbutik i enlighet med vad som tidigare har meddelats må 22.8. under förmiddagen. I motionsavgiftens pris ingår användningen av gym, de ledda timmarna samt bollspelsturerna.

CS 18.8.2022