Hoppa till innehåll

Tävlingskalendern för säsongen 2022-2023 är publicerad

Vi arrangerar under läsåret turneringar och tävlingsserier i många olika grenar. Man kan delta i tävlingarna även fastän man inte är medlem av CampusSport. Det räcker med att man är studerande eller personal vid en Åbo-högskola. Vem som helst kan samla ihop ett lag t.ex. från den egna kamratskapskretsen eller studerandeorganisationen och komma med och tävla. I turneringarna finns det, beroende på grenen, motions- och tävlingsserie. Våra tävlingar är en del av CampusSport Cupen, som är en tävlingsserie bestående av flera olika grenar, som sträcker sig över hela perioden. Lagen, som deltar i Cupen samlar poäng enligt placeringen i de olika turneringarna. Man måste inte delta i Cupen, man kan bra delta också i en enskild turnering.

Ladda ner tävlingstidtabellen för läsåret 2022-2023 (pdf-dokument) här. Mera information om tävlingarna och anmälan hittar du på Tävlingar-sidan.

Säsongen börjar med en fotbollsturnering:

Tidpunkt: På vardagarna kl. 14-21 f.o.m. den 12.9.2022. Turneringens uppskattade längd är 3-4 veckor.
Plats: Åbo stads konstgräsplaner
Övrig information: Matchtiden är 2 x 20 min. Antalet spelare är 7 + 1. Spelas motions- och tävlingsserie. CampusSport Cup lagsport.
Deltagaravgift: 66€/lag
Sista anmälningsdag: 4.9.2022

CS 9.8.2022