Hoppa till innehåll

Verksamheten i motionsutrymmena kör igång 7.2

CampusSports ledda motionstimmar och bollspelsturer i motionsutrymmena kör igång måndagen 7.2.2022! Timmarna vecka 6 kan bokas i det elektroniska tidsbokningssystemet senare denna vecka. Framledes är det möjligt att boka timmar 7 dygn innan timmen. Det uppdaterade motionsschemat hittas på sidan Veckoschema.

De sista online-timmarna hålls sö 6.2 d.v.s. online-schemat är i kraft bara denna vecka.

Iskeris motionsutrymme är inte mera i CampusSports bruk. Ägaren ändrar på den avsedda användningen för utrymmet och remonten inleddes tidigare än den tidpunkt, som hade meddelats oss. De planerade turerna till Iskeri flyttas till Turun Normaalikoulus motionssalar i Kråkkärret. Vägbeskrivningsdirektiven till Normaalikoulus utrymmen hittas på sidan Alla lokaler.

Besluten beträffande arrangemangen av tävlingarna och kurserna med separata avgifter görs senare. Med dem, som bokat regelbudna turer kommer vi skilt att vara i kontakt med per e-post.

I motionsutrymmena följs under vårperioden 2022 specialarrangemang för att garantera en möjligast trygg träning. Läs dessa direktiv i sin helhet noggrannt på denna nyhet. Användingen av CampusSports tjänster förutsätter tillsvidare inte coronapass.

CS 2.2.2022