Hyppää sisältöön

Tuntikuvaukset

Tältä sivulta löytyvät kaikkien liikuntavuorojemme tuntikuvaukset. Liikuntavuorot on jaoteltu kategorioittain vaativuustasoihin 1-3. Kannustamme rohkeasti kokeilemaan, mitkä tunnit sopivat sinulle, koska kaikilla tunneilla voi tehdä liikkeitä soveltaen omalla tasollaan. Ohjaajalta voi kysyä vaihtoehtoisia liikkeitä ja tunnin aikana voi tarvittaessa levätä. Kaikille vuoroille voi osallistua missä tahansa vaiheessa kautta (pl. erillismaksulliset kurssit).

Tarvittavat välineet löytyvät liikuntatiloista. Et tarvitse mukaasi muuta kuin liikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäliikuntaan sopivat jalkineet, vesipullon ja hikipyyhkeen. Liikuntatiloissa voi olla viileää, joten etenkin kevyille tunneille kannattaa varata pitkähihainen paita ja villasukat.  Suurimmalla osalla tunneista soitetaan musiikkia. Äänenvoimakkuus on kohtuullinen, mutta voit halutessasi pyytää siihen muutoksia tai käyttää korvatulppia.

Tuntikategoriat

Kamppailu

Tuntitasot

Kamppailu

Kamppailu 1:

Tehdään lajikohtaisia harjoitteita rauhallisesti ja tekniikoita harjoitellen. Ei vaadita vyöarvoa.

Kamppailu 2:

Sykettä nostattavaa ja lihaskuntoa kehittävää liikuntaa. Tehdään lajinomaisia harjoitteita. Ei vaadita vyöarvoa.

Kamppailu 3:

Vauhdikasta sykettä nostattavaa ja lihaskuntoa kehittävää liikuntaa. Tehdään lajinomaisia harjoitteita. Ei vaadita vyöarvoa.