Hyppää sisältöön

Tuntikuvaukset

Tältä sivulta löytyvät kaikkien liikuntavuorojemme kuvaukset. Liikuntavuorot on jaoteltu kategorioittain vaativuustasoihin 1-3. Kannustamme rohkeasti kokeilemaan, mitkä tunnit sopivat sinulle, koska vuoroilla voi liikkua soveltaen omalla tasollaan. Ohjaajalta voi kysyä vaihtoehtoisia liikkeitä ja tunnin aikana voi tarvittaessa levätä. Kaikille vuoroille voi osallistua missä tahansa vaiheessa kautta.

Tarvittavat välineet löytyvät liikuntatiloista. Et tarvitse mukaasi muuta kuin liikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäliikuntaan sopivat jalkineet, vesipullon ja hikipyyhkeen. Liikuntatiloissa voi olla viileää, joten etenkin kevyille tunneille kannattaa varata pitkähihainen paita ja villasukat. Suurimmalla osalla tunneista soitetaan musiikkia. Voit halutessasi pyytää äänenvoimakkuuteen muutoksia tai käyttää korvatulppia.

Tuntikategoriat

Palloilu

Tuntitasot

Palloilu

Palloilu 1:

Ohjattu vuoro, jossa opetellaan pelin sääntöjä ja kulkua. Harjoitellaan tekniikkaa ja taitoja. Vuoro on tarkoitettu ainoastaan niille, joilla on vain vähän tai ei lainkaan kokemusta lajista.

Palloilu 2:

Pelataan ilman ohjausta. Osallistujien tulee osata pelin säännöt. Osallistujat ovat vastuussa pelin käynnistämisestä ja siitä, että kaikki saavat pelata.

Palloilu 3:

Pelataan nopeaa ja vauhdikasta peliä. Osallistujien tulee osata pelin säännöt ja heillä tulee olla aiempaa kokemusta lajista.