Hyppää sisältöön

Tuntikuvaukset

Tältä sivulta löytyvät kaikkien liikuntavuorojemme kuvaukset. Liikuntavuorot on jaoteltu kategorioittain vaativuustasoihin 1-3. Kannustamme rohkeasti kokeilemaan, mitkä tunnit sopivat sinulle, koska vuoroilla voi liikkua soveltaen omalla tasollaan. Ohjaajalta voi kysyä vaihtoehtoisia liikkeitä ja tunnin aikana voi tarvittaessa levätä. Kaikille vuoroille voi osallistua missä tahansa vaiheessa kautta.

Tarvittavat välineet löytyvät liikuntatiloista. Et tarvitse mukaasi muuta kuin liikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäliikuntaan sopivat jalkineet, vesipullon ja hikipyyhkeen. Liikuntatiloissa voi olla viileää, joten etenkin kevyille tunneille kannattaa varata pitkähihainen paita ja villasukat. Suurimmalla osalla tunneista soitetaan musiikkia. Voit halutessasi pyytää äänenvoimakkuuteen muutoksia tai käyttää korvatulppia.

Tuntikategoriat

Tanssi

Tuntitasot

Tanssi

Tanssi 1:

Tehdään lyhyitä ja yksinkertaisia tanssillisia koreografioita. Ohjaaja näyttää mallia ryhmän edessä. Osallistujilla ei tarvitse olla tanssikokemusta. Vuorolle voi osallistua ensimmäistä kertaa missä tahansa vaiheessa kautta.

Tanssi 2:

Harjoitellaan pitkiä koreografioita. Koreografiat ja liikkeet ovat kohtalaisen haastavia. Ohjaaja ei välttämättä näytä jatkuvasti mallia. Osallistujilla on suositeltavaa olla hieman tanssikokemusta. Vuorolle voi osallistua ensimmäistä kertaa missä tahansa vaiheessa kautta, mutta kannattaa huomioida, että samaan koreografiaan harjoitellaan jatkoa usealla peräkkäisellä kerralla.

Tanssi 3:

Harjoitellaan pitkiä koreografioita. Koreografiat ja liikkeet ovat haastavia. Ohjaaja ei välttämättä näytä jatkuvasti mallia. Osallistujilla tulee olla tanssikokemusta. Vuorolle voi osallistua ensimmäistä kertaa missä tahansa vaiheessa kautta, mutta kannattaa huomioida, että samaan koreografiaan harjoitellaan jatkoa usealla peräkkäisellä kerralla.