Hyppää sisältöön

Tuntikuvaukset

Tältä sivulta löytyvät kaikkien liikuntavuorojemme kuvaukset. Liikuntavuorot on jaoteltu kategorioittain vaativuustasoihin 1-3. Kannustamme rohkeasti kokeilemaan, mitkä tunnit sopivat sinulle, koska vuoroilla voi liikkua soveltaen omalla tasollaan. Ohjaajalta voi kysyä vaihtoehtoisia liikkeitä ja tunnin aikana voi tarvittaessa levätä. Kaikille vuoroille voi osallistua missä tahansa vaiheessa kautta.

Tarvittavat välineet löytyvät liikuntatiloista. Et tarvitse mukaasi muuta kuin liikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäliikuntaan sopivat jalkineet, vesipullon ja hikipyyhkeen. Liikuntatiloissa voi olla viileää, joten etenkin kevyille tunneille kannattaa varata pitkähihainen paita ja villasukat. Suurimmalla osalla tunneista soitetaan musiikkia. Voit halutessasi pyytää äänenvoimakkuuteen muutoksia tai käyttää korvatulppia.

Tuntikategoriat

Kehonhuolto

Tuntitasot

Kehonhuolto

Kehonhuolto 1:

Kevyttä harjoittelua, joka sisältää yksinkertaisia lihaskuntoliikkeitä, venytyksiä ja rentoutusta. Kehittää tasapainoa.

Kehonhuolto 2:

Kevyehköä harjoittelua, joka sisältää lihaskuntoliikkeitä, venytyksiä ja rentoutusta. Kehittää ja haastaa kohtalaisesti kehon liikkuvuutta ja hallintaa sekä tasapainoa.

Kehonhuolto 3:

Kevyehköä harjoittelua, joka sisältää lihaskuntoliikkeitä, venytyksiä ja rentoutusta. Edellyttää ja samalla kehittää edelleen hyvää tasapainoa, kehonhallintaa ja nivelten liikkuvuutta.